1. A HUFBAU Hűségkártya program - Általános információk

    1. Jelen Adatkezelési tájékoztató a HUF-BAU CSOPORT Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2161 Csomád, Akácos út 10., adószám: 13214928213, cégjegyzékszám: 13 09 164985, E-mail: husegkartya@hufbau.hu, Telefonszám: +36 30 630 2823 , továbbiakban HUF-BAU CSOPORT KFT., a továbbiakban Tulajdonos) által biztosított „HUFBAU Hűségkártya program”-hoz (a továbbiakban HK) tartozó személyes adatok kezeléséről szóló tájékoztatást tartalmazza.
  2. A HUFBAU Hűségkártya program – Adatkezelők és elérhetőségeik

    1. HUF-BAU CSOPORT KFT. (továbbiakban adatkezelő) Cím: 2161 Csomád, Akácos út 10. E-mail cím: husegkartya@hufbau.hu Telefonszám: +36 30 630 2823
    2. HUF-BAU CSOPORT KFT. Franchise Partnerei (továbbiakban adatkezelő) A HUFBAU franchise hálózat tagjai. A Partner a Tulajdonossal kötött franchise szerződés keretein belül működik együtt. Partnerek listája:
      1. Akker-Plus Kft. 6200 Kiskőrös, Dózsa György út 67. 78/511-081
      2. Akker-Plus Kft. 6000 Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 22-26. 78/511-081
      3. Akker-Plus Kft. 6230 Soltvadkert, Szentháromság u. 86. 78/511-081
      4. Akker-Plus Kft. 6221 Akasztó, Fő út 189. 78/511-081
      5. Akker-Plus Kft. 6300 Kalocsa, Tomori Pál u. 39/a. 78/511-081
      6. BNF Kft. 9025 Győr, Bécsi u. 14 70-529-3702
      7. BNF Kft. 9300 Csorna, Bartók Béla u. 57-59 70/529-3702
      8. BNF Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Barátság u. 10. 70/529-3702
      9. BNF Kft. 9700 Szombathely, Varasd u.18 70/529-3702
      10. BNF Kft. 9330 Kapuvár, Rákóczi Ferenc utca 18. 70/529-3702
      11. Braun Kft. 8000 Székesfehérvár, Móri út 102. 22/513-220
      12. Braun Kft. 8060 Mór, Mikes Kelemen u. 6 222/513-220
      13. Braun Kft. 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. 22/513-220
      14. Kovács Tüzép Kovács Bence EV. 4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 30. 42/408 509
      15. Téglacentrum Kft. 7622 Pécs, Batthyány u.10 72/210-987
      16. Téglacentrum Kft. 7622 Pécs, Bacsó Béla u. 4. 72/210-987
      17. Téglacentrum Kft. 7643 Pécs Tompa Dűlő 40. 72/210-987
      18. Piedl-Ker Kft. 8220 Balatonalmádi, Álmos u. 2. 88/430-143
      19. Piedl-Ker Kft. 8230 Balatonfüred Füredi út 25/B 88/430-143
      20. Profi Tető Kft. 7400 Kaposvár MÁV Teherpályaudvar 82/511-980
      21. Dominó Kft. 2800 Tatabánya, Deák Ferenc utca 14. 34/324-291
      22. Dominó Kft. 2481 Velence, Kis utca 28. 34/324-291
      23. Dominó Kft. 2840 Oroszlány, Mester u 2. 34/324-291
      24. Fitting 848 Kft. 9900 Körmend Rákóczi u 107 30/927-2250
      25. Nord-Point Építőanyag Kft. 4200 Hajdúszoboszló, Kossuth utca 71 65/236-1617
      26. Nord-Point Építőanyag Kft. 4200 Hajdúszoboszló, Nyugati utca 17. 65/236-1617
      27. KOVBOYS KFT. 4300 Nyírbátor Császári út 77. 42/281-193
      28. FESTÉK CSODÁK KFT. 3580 Tiszaújváros, Bay Zoltán utca 1. A. ép 49/540-966
      29. Barta Ép-Ker Kft. 7020 Dunaföldvár, Füzes sor 10. 75/441-011
      30. Barta Ép-Ker Kft. 7030 Paks, Ipari park, 4703/49. hrsz 75/510-002
      31. Bonag Kft. 5600 Békéscsaba, Tompa utca 2/1 66/446-677
      32. Bonag Kft. 5600 Békéscsaba, Gyulai út 94-96. 66/446-677
      33. Bonag Kft. 5742 Elek, Lökösházi út 48. 66/446-677
      34. GOMÉP Kft. 6050 Lajosmizse, Dózsa Gy. út 221. 76/457-446
      35. GOMÉP Kft. 2377 Örkény, Jókai utca 2. 76/457-446
      36. Buda-Házépítő Kft. 2700 Cegléd, Szolnoki út 77. 53/500-973
      37. Kapital II.90-98. Kft. 2211 Vasad, II. külterület 122. 70-675-8666
      38. Fenyőfa 01 Kft 8400 Ajka, Timföldgyári utca 5. 30/594-5510
      39. BFC 11 Kft. 8617 Siófok-Kőröshegy, Szántódi út 013. hrsz 84/310-900
      40. Verseczki Építő Kft. 8630 Balatonboglár Zrínyi utca 051/4 hrsz. 20/961-2523
    3. Netlient Kft. (továbbiakban adatfeldolgozó) Cím: 2600 Vác, Háló köz 3. E-mail cím: info@ugyfelkartya.hu Telefonszám: +36 20 996 1905
    4. Tárhelyszolgáltató?
    5. The Rocket Science Group, LLC (továbbiakban adatfeldolgozó) Cím: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 303008 USA E-mail cím: info@mailchimp.hu
  3. A HUFBAU Hűségkártya program – Adatkezelési alapelvek

    1. A HUF-BAU CSOPORT KFT. elkötelezett a Hűségkártya programban résztvevő Ügyfelek és minden érintett személyes adatainak védelmében egyaránt, kiemelten fontosnak tartja információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.
    2. A személyes adatokat bizalmasan kezelik és megtesznek minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely a személyes adatok biztonságát garantálja.
    3. Amennyiben olyan kérdése merül fel, amely jelen adatkezelési tájékoztatónk alapján nem egyértelmű, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a HUF-BAU CSOPORT KFT.-vel elektronikus (e-mail cím: husegkartya@hufbau.hu), vagy postai úton (levelezési cím: HUF-BAU CSOPORT KFT., 2161 Csomád, Akácos út 10.).
    4. Az adatkezelő törekszik arra, hogy minél gyorsabban megválaszolja a felmerült kérdéseket, amennyiben kérdése megfelelő megválaszolása több időt vesz igénybe, akkor legfeljebb 15 napon belül vállalja annak megválaszolását.
  4. A HUFBAU Hűségkártya program – Alkalmazott jogszabályok

    1. A HUF-BAU CSOPORT KFT. kötelezettséget vállal arra, hogy a személyes adatok kezelését a mindenkori hatályos, különösen pedig az alábbiakban felsorolt jogszabályi előírásoknak megfelelően végzi.
    2. az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezés (általános adatvédelmi rendelet), vagy más néven GDPR: General Data Protection Regulation;
    3. 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról;
    4. 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
    5. 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól;
    6. 2008. évi XLVII. törvény a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról.
  5. A HUFBAU Hűségkártya program – Az adatkezelési hozzájárulás, az adatkezelés köre és célja

    1. A HUF-BAU CSOPORT KFT. tájékoztatja a kártyaigénylőt, hogy a Hűségkártya programban való részvétel és az ennek érdekében felmerülő adatszolgáltatás önkéntes, valamint arról, hogy a programban résztvevő tájékoztatást kérhet adatai kezelésével kapcsolatban, illetve adatai helyesbítését is igényelheti.
    2. A kártyabirtokos a Hűségkártya igénylésével egyben hozzájárulását adja ahhoz, hogy az igénylés során közölt adatait a HUF-BAU CSOPORT KFT. a Hűségkártya használatának biztosítása, a nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, valamint az új szolgáltatások bevezetése érdekében kezelje.
    3. A Hűségkártya program keretében a Hűségpontok jóváírása, beváltása, kezelése érdekében a kártyaigénylőnek a Hűségkártya igénylésekor az alábbi személyes adatait meg kell adnia: Név (vezetéknév, keresztnév), e-mail cím, az igénylő által szabadon kitalált jelszó. Az adatkezelés célja a Hűségkártya aktiválása, és az ezt követő Hűségkártya programban való részvétel és a pontbeváltás lehetőségének biztosítása. A HUF-BAU CSOPORT KFT. tájékoztatja a kártyaigénylőt, hogy a fenti adatok megadásának hiányában a kártyaigénylő Hűségkártya kiállítására, illetve a Hűségkártya programban történő részvételre nem jogosult.
    4. A Hűségkártya program keretein belül extra pontgyűjtési lehetőséget biztosít a születésnapi és névnapi jutalom pont jóváírás. A kártya kérvényezője regisztrációja során döntést hozhat róla, hogy születésnapját és névnapját az adatkezelők rendelkezésére bocsátja-e. A HUF-BAU CSOPORT KFT. tájékoztatja a kártyaigénylőt, hogy a felsorolt adatok megadásának megtagadása a Hűségkártya program alap működését nem befolyásolja, ugyanakkor ezen adatok hiányában a születésnapi és névnapi jutalompontok jóváírására nem jogosult.
    5. Az Ajánlórendszerbe történő felvétel kérvényezése további adatszolgáltatási kötelezettséggel jár együtt. Ilyen esetben az 5.3. pontban felsorolt adatokon felül szükséges a kivitelező partner által végzett tevékenységek, tevékenység végzésének területe. Az adatkezelés célja az Ajánlórendszerbe történő regisztráció, és az ezt követő Ajánlórendszerben való részvétel biztosítása. A HUF-BAU CSOPORT KFT. tájékoztatja a felvételt kérvényezőt, hogy a fenti adatok megadásának hiányában a kérvényező az Ajánlórendszerbe történő regisztrációra, illetve a Ajánlórendszerben történő részvételre nem jogosult.
    6. Kivitelező tevékenységet folytató vállalkozások számára a HUF-BAU CSOPORT KFT. lehetőséget biztosít a csoportos pontgyűjtésre. A lehetőség igényléséhez szükséges az 5.3. és az 5.5. pontban meghatározott adatokon felül a vállalkozás nevének megadása. Az adatkezelés célja a vállalkozás azonosítása, a képviselő természetes személyek csoporthoz rendelése. A fenti adatok megadásának hiányában a csoportos pontgyűjtésre a vállalkozás nem jogosult.
    7. Amennyiben a kártyabirtokos az ÁSZF elfogadásával kifejezetten hozzájárulását adta ahhoz, hogy a HUF-BAU CSOPORT KFT. megkeresse a tevékenységi körébe tartozó, illetve az általa forgalmazott termékekkel kapcsolatos ajánlatokkal, úgy ebben az esetben az adatkezelés célja ezen ajánlatok kártyabirtokos részére történő eljuttatása.
    8. A kártyabirtokos a regisztrációs profil adatok kitöltésével és a szerződéses feltételeket tartalmazó részbe tett pipa jelöléssel önkéntesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy a HUF-BAU CSOPORT KFT. a kártyabirtokos által közölt, valamint a kártyabirtokos vásárlásai során megismert vásárlástörténeti adatait (vásárlások helye, ideje, cikktörzse, értéke) közvetlen üzletszerzési, tájékoztatási és piackutatási célból felhasználja.
  6. A HUFBAU Hűségkártya program – Az adatkezelés időtartama

    1. A kártyaigénylő és használó a kártya igénylésével kifejezetten tudomásul veszi, egyben elfogadja, hogy a kötelezően megadott adatokat a HUF-BAU CSOPORT KFT. a Hűségkártya érvényességi ideje alatt, de legfeljebb a kártyabirtokos utolsó vásárlásától számított 24 hónap elteltéig kezeli, valamint a megadott adatok alapján a kártyaigénylő vásárlásait (a Hűségpontok biztosítása, illetve a pontbeváltás érvényesítése érdekében) kezeli, nyilvántartja. Az adatok ezután törlésre kerülnek, új regisztráció szükséges.
  7. A HUFBAU Hűségkártya program – Az adatok továbbítása

    1. A megadott adatok alapján – amennyiben ehhez a kártyaigénylő a regisztráció során kifejezetten hozzájárult - a kártyatulajdonosok részére az adatkezelő által igénybe vett adatfeldolgozók küldik meg a Hűségkártyához kapcsolódó hírleveleket e- mailben. Ennek érdekében adatfeldolgozók részére a kártyabirtokos által megadott név és e-mail cím adatok kerülnek átadásra. A fent írtakon túl a kezelt adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra, kivéve, ha jogszabály vagy jogerős bírósági vagy hatósági határozat másként rendelkezik.
  8. A HUFBAU Hűségkártya program – Adatkezeléssel kapcsolatos információkérés, adatok törlése, módosítása

    1. Kártyabirtokos bármikor jogosult kérelmezni az adatkezelőtől a róla kezelt személyes adatokhoz való hozzáférés biztosítását, az adatok helyesbítését, változtatását, törlését, a tárolt adatok másolatát, az adatkezelés korlátozását, továbbá tiltakozhat az adatkezelés ellen elektronikus (e-mail cím: husegkartya@hufbau.hu), illetve postai úton is (levelezési cím: HUF-BAU CSOPORT KFT., 2161 Csomád, Akácos út 10.).
    2. Ha az adatkezelésre vonatkozó teljes hozzájárulás visszavonása azt eredményezi, hogy a HUF-BAU CSOPORT KFT. a továbbiakban nem képes a Hűségkártya rendeltetésszerű használatának biztosítására, a hozzájárulás visszavonása a Hűségkártya szerződés felmondásának minősül.
    3. A kártyabirtokos bármikor jogosult emellett az általa közölt adatok, valamint vásárlástörténeti adatainak közvetlen üzletszerzési, tájékoztatási és piackutatási célú felhasználására vonatkozó hozzájárulását részben vagy egészben visszavonni, elektronikus (e-mail cím: husegkartya@hufbau.hu), illetve postai úton is (levelezési cím: HUF-BAU CSOPORT KFT., 2161 Csomád, Akácos út 10.).
    4. Adatkezelő felhívja a kártyabirtokosok figyelmét, amennyiben az adatkezeléshez történő hozzájárulásukat időközben visszavonják, úgy a visszavonás az ezt megelőző adatkezelés jogszerűségét nem érinti.
    5. Az adatkezelő felhívja a kártyabirtokos figyelmét, hogy a kezeld adatokat más jogi- vagy magánszemélynek semmilyen jogcímen nem adja át, kivéve a jogszabályi adatközléseken alapuló adatközléseket.
  9. A HUFBAU Hűségkártya program – Panaszkezelés és további jogérvényesítési lehetőségek

    1. A HUF-BAU CSOPORT KFT. minden tőlük telhetőt megtesz, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályoknak megfelelően történjék. Amennyiben úgy érzi, hogy az adatkezelési szabályok megsértésre kerültek, vagy bármilyen más kérdése lenne kérjük vegye fel a kapcsolatot a HUF-BAU CSOPORT KFT.-vel elektronikus (e-mail cím: husegkartya@hufbau.hu), vagy postai úton (levelezési cím: HUF-BAU CSOPORT KFT., 2161 Csomád, Akácos út 10.).
    2. A HUF-BAU CSOPORT KFT. felhívja a kártyabirtokosok figyelmét, hogy az adatkezelési szabályok megsértése esetén a Nemzeti Információszabadság Hatósághoz panaszt nyújthatnak be. Elérhetőségek: hivatalos név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH), cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11., postafiók: 1363 Budapest Pf.: 9., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, telefonszám: +36 1 391 1400, fax: +36 1 391 1410 weboldal: www.naih.hu.